Se știe că ziua de luni are o reputație proastă în ochii multor oameni de secole. Dar există un motiv important pentru care oamenii așteaptă cu nerăbdare și începutul de săptămână. Luni dimineața devreme, se lansează promoția Unibet bonus fara depunere 20.

Cum să obțineți bonusul fără depunere Unibet?

Participarea la oferta de 20 de freespins fără depunere de la Unibet este caracterizată de o simplitate care nu seamănă cu multe alte procese pe care pasionații de jocuri de noroc le întâlnesc în fiecare zi la cazinoul operatorului. Aici vorbim despre o promoție cash fără depunere în care tot ce trebuie să faci este să accepți premiul și să te bucuri de el. Pentru a face acest lucru, este important să parcurgeți câțiva pași:

  • Obțineți acces la oferta Unibet fără depunere. Toți jucătorii Unibet bonus bun venit primesc 20 de rotiri gratuite, iar pentru a le putea utiliza pe platformă și a putea retrage câștigurile obținute cu ele, este evident că trebuie să te înregistrezi la Unibet începând cu această ofertă. Prima acțiune a utilizatorului, înainte de a putea interacționa cu cele 20 de rotiri bonus fără depunere, va fi aceea de a-și crea un cont propriu pe site-ul operatorului.
  • Înregistrarea durează doar câteva minute și se poate face cu un simplu clic pe un buton. În special, acest buton mare și galben poate fi găsit pe orice pagină Unibet. Dând click pe el, se va deschide un formular care, odată completat, va duce la crearea unui cont.
  • Obțineți acces la jocul ca la aparate și jucați cu 20 de rotiri gratuite fără nicio investiție. Acum că vizitatorul a devenit membru oficial al comunității Unibet, ar trebui să acordați atenție datei de expirare a acestei oferte de bonus fără depunere Unibet. Mergeți la secțiunea de sloturi a platformei Unibet și căutați slotul “Twin Spin Megaways”. Promoția “20 de rotiri gratuite fără depunere” este valabilă doar pentru acest slot. La al doilea pas pentru a obține tot ce trebuie să faci este să deschizi jocul și să fii gata să accepți oferta. În acest fel, puteți juca gratuit.
  • Acceptați oferta. Înainte de a începe o învârtire sau chiar atunci când slotul este deschis pentru prima dată, pe ecran va apărea un pop-up sau un avertisment care va confirma că oferta bonus Unibet 20 de rotiri gratuite poate fi activată. Utilizatorul trebuie să accepte această notificare, în caz contrar utilizarea rotițelor nu va fi creditată. Este foarte important de știut că rotirile sunt valabile doar pe un anumit slot.
  • Joacă Roata de Pop. Acest joc seamănă foarte mult cu o roată a norocului plină de premii. Dacă o învârtiți, jucătorii pot primi un premiu de la 5 la 20 de rotiri gratuite Unibet fără depunere. Chiar dacă reușești să obții cel mai mic premiu, Unibet cont nou îți va oferi 5 rotiri gratuite, permițându-ți să te bucuri de cea mai favorabilă distracție în fiecare luni dimineață.

Citește și: Reguli Uno – Află Cum Se Joacă Uno!

Unibet 2023

Detalii care merită să fie cunoscute

O astfel de ofertă de bonus fără depunere nu este o noutate pentru jucătorii online de top cazinouri, iar aceasta nu este prima dată când Unibet a lansat astfel de promoții. Ceea ce este cu adevărat grozav este că oferta de 20 de rotiri fără depunere de la club este valabilă în fiecare săptămână. O ofertă care le poate oferi jucătorilor până la 80 de rotiri în fiecare lună, totul fără a fi nevoie să facă un depozit.

Banii câștigați cu Unibet bonus de bun venit vor fi adăugați direct în contul jucătorului, dar în secțiunea bonus. Deoarece promoția este organizată în modul fără depunere, clienții vor trebui să finalizeze un pariu pentru a putea retrage banii.

Citește și: Reguli Rentz – Cum se joacă Rentz și cum se câștigă.

Fiecare învârtire are un pariu fix stabilit de regulile promoției. De fiecare dată când rola se învârte, un pariu fix de 0,5 RON va fi dedus din cont. Cea mai importantă condiție pentru a te putea bucura de câștigurile oferite de promoție este pariul.

Orice sumă câștigată cu această ofertă, bonus Netbet casino vă cere să pariați de 35 de ori înainte de a putea fi retrasă. Acest pariu de 35x este valabil doar atunci când joci sloturi concepute de producătorul NetEnt, așa că trebuie să fii atent înainte de a începe să pariezi. Este important să filtrezi sloturile pentru a le juca doar pe cele care aparțin acestui producător.

Citește și: Ierarhia mâinilor de poker – cine câștigă jocul?

Transferul fondurilor câștigate în timpul învârtirilor trebuie să se facă în termen de 7 zile de la activarea bonusului respectiv. Odată ce rotirile sunt primite, jucătorii trebuie să le joace cât mai curând posibil pentru a începe să parieze. Fără îndeplinirea pariului, bonusul va fi anulat.

În acest fel, Unibet a reușit încă o dată să aducă un zâmbet pe fața celor care erau trist și posomorâți în diminețile de luni. Nu numai că clienții platformei de jocuri de noroc încep săptămâna cu un bonus, dar momentul în care acesta este disponibil este în ultima parte a zilei, când angajamentele de muncă se încheie. Între orele 16:00 și 19:00, vizitatorii clubului online își pot primi rotirile, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă nu aveți timp să treceți dimineața pentru un cadou.

5/5