De fiecare dată când utilizatorii plasează un bilet la o agenție de pe stradă sau chiar online, nu au suficient timp pentru a urmări meciurile sau evenimentele pe care pariază. Din fericire, pentru a verifica rezultatele, ei primesc bilete speciale plasate la agențiile de pariuri. Este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a afla dacă au câștigat. Aflați mai jos mai multe despre procesul de verificare a biletelor de la cashpot cazinou online.

Verificarea biletelor la casele de pariuri: ce opțiuni sunt disponibile pentru pariori?

Pentru a verifica dacă un bilet este un bilet câștigător, jucătorii au la dispoziție mai multe opțiuni, care depind de modul în care a fost plasat biletul (online sau fizic), precum și de preferințele clientului. Este posibil să se verifice bilet casa pariurilor jucat la agențiile high street, fie fizic, fie online. Acele pariuri care au fost făcute online pot fi verificate doar de către pariorul online. Fiecare dintre aceste opțiuni are propriile particularități pe care merită să le cunoști.

Un bilet jucat la agenție

În cazul în care s-a luat decizia de a plasa bilete la agențiile fizice, pariorii au la dispoziție două opțiuni prin care casa pariurilor verificare bilete se poate realiza: fizic sau online. Pentru a verifica un bilet la o agenție de pe strada mare a unei case de pariuri, clientul trebuie pur și simplu să meargă la cea mai apropiată unitate terestră, nu neapărat acolo unde a fost plasat anterior pariul, și să ceară casieriei casa pariurilor verificare bilet scanare.

Pentru clienții de jocuri de noroc care nu sunt obișnuiți să apeleze la serviciile instituțiilor de pariuri de pe stradă pentru a afla dacă un bilet a fost câștigat, este timpul să găsească o modalitate mai ușoară de a face acest lucru. Este suficient să accesați site-ul cazinoului, unde puteți verifica singur biletul, chiar dacă nu ați avut anterior un cont. Pentru a face acest lucru, va trebui să urmați câțiva pași obligatorii:

  • Intrați pe site-ul cazinoului. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să mergeți pe site-ul oficial al casei de pariuri în orice mod obișnuit.
  • Faceți clic pe pictograma “Verify Agency Ticket” (Verifică biletul agenției). Aceasta se află în partea dreaptă a paginii, sub opțiunea “Connect” (Conectare).
  • După ce faceți clic pe pictogramă, se vor deschide două câmpuri. În cel în care scrie verificare bilet casa pariurilor cod scurt va trebui să introduceți codul de 6 litere de pe bilet. În câmpul vecin, în care scrie “cod bilet”, va trebui să introduceți codul scurt de 4 cifre de deasupra codului de bare.
  • Acum, pentru a vedea starea unui bilet jucat, tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe butonul “verificare”. În timpul procesului de verificare, bilet casa pariurilor se va afișa ca fiind “Pierdut”, “Câștigat” sau “În așteptare”. În acest din urmă caz, înseamnă că nu toate evenimentele jucate pe bilet s-au terminat, unele dintre ele sunt încă în desfășurare și trebuie să așteptați puțin.

Citește și: Superbet App – Ghid descărcare aplicația Superbet.

Bilet primit online de la casa de pariuri

În timp ce pentru un bilet plasat la o agenție, trebuie să urmați 4 pași, pentru a verifica tarifele online, puteți obține rezultatul chiar mai repede urmând pașii de mai jos:

  • Trebuie să vă conectați la site-ul cazinoului. Pentru a face acest lucru, ar trebui să folosiți linkul de pe această pagină.
  • Jucătorul trebuie să se conecteze la contul său. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați contul de utilizator și parola care au fost folosite în timpul procesului de înregistrare.
  • Verificarea secțiunii privind istoricul biletelor. Utilizatorul are la dispoziție două moduri diferite de a face acest lucru: făcând clic pe “Biletele mele” din partea dreaptă a paginii, se afișează automat o listă a biletelor active, adică a celor care nu au fost încă finalizate. Cealaltă modalitate este de a face clic pe numele utilizatorului, după care va apărea un meniu în care se poate găsi, printre altele, “istoricul pariurilor”. Această secțiune conține toate biletele pe care jucătorul a pariat vreodată, indiferent dacă au fost pre-meci sau live. În plus, în această secțiune puteți vizualiza istoricul pariurilor făcute pe platformă pentru întreaga perioadă, informații care sunt utile și nu numai.
  • Citește și: Superbet Bonus Fără Depunere.

Bilet de control la pariuri – când îmi pot primi banii?

Timpul de primire a banilor câștigați depinde, de asemenea, de metoda de plasare a pariului care a fost aleasă, și anume:

  • Biletele se plătesc de obicei în aceeași zi în care biletul a fost jucat la agenție. De îndată ce jucătorul finalizează procesul de verificare folosind cod casa pariurilor, acesta își poate primi imediat câștigurile.
  • În cazul în care biletele sunt plasate online, valoarea câștigurilor este creditată direct în sold. Mai mult, dacă unul sau mai mulți bilete doresc să retragă bani de pe unul sau mai multe bilete, cererea de retragere este verificată și executată în termen de 3 zile lucrătoare.

Citește și: Reguli Barbut – Totul Despre Cum Să Joci Barbut.

De ce să pariezi online?

Sunt multe persoane care nu au încă un cont de divertisment online și care încă se gândesc dacă să aibă încredere în platformele online. În afară de procesul foarte simplu de verificare a biletelor de la casele de pariuri, există o serie de beneficii de care se pot bucura vizitatorii online în calitate de utilizatori. Vă puteți familiariza în continuare cu astfel de beneficii:

  • În lumea actuală, apar diverse restricții. Au existat chiar momente în care magazinele de pariuri de pe străzile mari au fost închise. Un cont online vă oferă libertatea de a paria în orice condiții.
  • Jucătorii pot paria pe favoriții lor, indiferent unde se află. Tot ce aveți nevoie este un dispozitiv electronic compatibil (telefon, tabletă sau laptop) și o conexiune la internet. Cazinoul are, de asemenea, o aplicație mobilă pentru serviciile de pariuri.
  • Clienții pot cumpăra bilete în orice moment, indiferent de orele de deschidere ale agenției stradale.
  • În acest fel, puteți urmări evenimentele difuzate pe platforma agenției și puteți paria în timp real în funcție de evoluția acestora.
  • Vizitatorii online au posibilitatea de a păstra confidențialitatea depozitelor pe care le primesc și a retragerilor care sunt efectuate în acest proces.
  • Clienții pot aștepta cu nerăbdare bonusuri speciale, inclusiv taxe de depunere, pentru a-și maximiza câștigurile. Site-ul oferă, de asemenea, jocuri slot gratuite de cazino pentru a ajuta la înveselirea așteptării rezultatelor.
  • Accesul la distanță la divertismentul jocurilor de noroc elimină necesitatea de a contacta alți membri.
5/5