Vrei să încerci un joc de cărți distractiv și dinamic pe care îl poți juca cu un grup de prieteni? Dacă da, atunci un set simplu de reguli pentru jocul “Macau” va fi o opțiune excelentă. Pentru a juca online, vizitatorii vor fi recompensați cu bonus casino efortuna pentru și mai multe beneficii. Jocul de cărți “Macau” este iubit de românii de toate vârstele, deoarece este ușor de învățat, distractiv și perfect pentru orice număr de jucători.

Macau Card Game – Reguli de joc

Se crede că Macao joc de carti provine din regiunea administrativă Macao din China, motiv pentru care și-a primit numele. Pentru ca jocul să fie cât mai dinamic și interactiv, cel mai bine se joacă individual sau cu până la șase jucători. Macao nu este doar un joc intern, ci este îndrăgit și în alte țări. Unele cazinouri oferă acest divertisment pe bani.

Un joc obișnuit necesită doar un pachet de 52 de cărți. Timpul de joc este de obicei destul de scurt, deoarece totul se întâmplă foarte repede în jocul de cărți din Macao. În plus, macao joc de carti reguli7 este destul de simplu, ceea ce face ca intrarea în esență să fie cât se poate de ușoară, chiar dacă nu ați mai avut ocazia să jucați înainte.

Distracția cu cărți din Macao are o serie de reguli:

  • Mai întâi, amestecați bine cărțile, apoi împărțiți câte cinci cărți fiecărui participant. Cărțile trebuie să fie împărțite cu fața în jos, astfel încât nimeni să nu poată vedea ce cărți are altcineva.
  • Odată împărțită, merită să întorci o carte cu fața în sus și să o așezi lângă pachet pentru a obține o carte de start.
  • Primul jucător trebuie să pună o carte din mâna sa deasupra cărții întoarse, dacă aceasta este de aceeași culoare. De exemplu, un zece de treflă pe un șapte de treflă sau o carte cu aceeași valoare, cum ar fi un zece de inimă pe un zece de treflă. Dacă un jucător nu are o carte care să se potrivească, el trebuie să extragă una din partea de sus a pachetului.
  • Apoi, rândul trece la următorul jucător. Fiecare jucător urmează același sistem. Când pachetul se termină, cărțile împărțite în timpul jocului sunt returnate pentru a face un nou teanc. Persoana rămasă cu o singură carte în mână trebuie să spună Macau cu voce tare pentru a indica faptul că jocul este pe cale să se încheie. Dacă uită să facă acest lucru, va trebui să se conformeze reguli macao7, ceea ce presupune luarea a 5 cărți ca penalizare. Câștigă cel care renunță primul la cărțile din mână. Jucătorii rămași pot continua apoi să joace pentru a determina locurile rămase în clasament.

Citește și: Fortuna Bonus Fără Depunere 2023 – Rotiri Gratuite la Sloturile Anului.

Regulile Macao

Regulile Macau – Semnificația cărților speciale

Există câteva cărți speciale în cartea de reguli din Macao care te ajută să câștigi:

  • Cărțile 2 și 3 sunt cărțile care îl pedepsesc pe următorul jucător în joc macao7 și se numesc “greve”. Conform regulilor, dacă un jucător pune jos un 2, următorul jucător trebuie să ia două cărți. Dacă un participant pune jos un 3, trebuie să ia trei cărți. Dacă jucătorul respectiv are un 2 sau un 3 la rândul său, el le poate pune jos pentru a evita să ia cărți suplimentare. Acest lucru înseamnă că al treilea jucător primește suma cărților oferite de jucătorii anteriori, și așa mai departe până când nu mai rămâne niciun jucător cu 2 sau 3.
  • Un as este o carte specială care permite jucătorului care a plasat-o să schimbe culoarea în culoarea dorită. De exemplu, atunci când se joacă treflă, se poate plasa un as de orice culoare pentru a schimba culoarea în culoarea dorită.
  • Un joker este, de asemenea, o carte care îl pedepsește pe următorul jucător. Un joker negru te face să iei 5 cărți, iar un joker roșu te face să iei 10 cărți. Această carte nu trebuie neapărat să fie inclusă în joc, există și regulament macao7 care exclude jokerii. Îl puteți introduce în pachet în funcție de preferințele participanților.
  • Pătrate – dacă un jucător pune un 4, persoana de lângă el trebuie să sară un tur. În cazul în care al doilea jucător are și el un 4, poate face o pereche, iar al treilea jucător ratează două mutări, și așa mai departe.

Citește și: Meciuri Live Stream: Case de Pariuri cu Streaming Live.

Alte caracteristici ale divertismentului

Acum, cunoscând Reguli Macao 7 de bază, puteți afla și alte reguli menite să facă jocul cât mai interesant și mai competitiv posibil. Dacă un jucător are cărți de aceeași valoare, cum ar fi doi valeți, le poate pune pe masă în același timp. În acest fel, concurentul poate scăpa de mai multe cărți deodată. El va avea cel mai mic număr de cărți în mână în comparație cu ceilalți și poate ieși primul. Una dintre cele mai complicate reguli din Macao este că anumite simboluri de înfrângere, penalizează următorul jucător. Acesta poate sări peste un tur de una sau mai multe ori și poate, de asemenea, să tragă un anumit număr de cărți.

Citește și: Superbet Pariu Șansă: Ce este și cum se calculează?

În general, regulile sunt destul de simple, principalul lucru este să știi cu ce carti se joaca macao7, deoarece jocul nu implică calcule sau strategii complexe. Evident, dacă se dorește să se câștige, jucătorii vor trebui să fie foarte atenți la cărțile împărțite conform regulilor. De asemenea, ei vor trebui să își adapteze rapid strategia în funcție de cursul evenimentelor pentru a fi primii care ajung la linia de sosire.

În acest proces, puteți juca după regulile de bază, dar există opțiunea de a încerca alte variante, cum ar fi Reguli dublu Macao, atunci când doriți să încercați ceva nou. În plus, după ce jucați Macao, puteți încerca să jucați cărți împotriva altor jucători în cazinoul live. Pentru începători, există un bonus de bun venit cazinou online care poate fi folosit cu orice tip de divertisment.