Jucătorii cărora le este dor de clasicul joc de backgammon cu prietenii de acasă vor avea vești bune aici – Netbet Casino a lansat un nou joc de backgammon online, la care te poți înscrie fără să ieși din camera ta.

Pe lângă posibilitatea de a te bucura oricând de backgammon din confortul propriei case, acest joc îți oferă șansa de a câștiga premii reale în bani, însă este important să cunoști regulile jocului de backgammon online și cum să le accesezi, precum și bonusurile actuale oferite pentru acest joc.

Backgammon online pe Netbet: prezentare generală a jocului

În comunitatea de jucători din România, jocul de table clasic este cunoscut printre fanii devotați ai jocului, ocupând un loc binemeritat în topul distracțiilor preferate la table. Formatul pentru a juca backgammon online pe bani pe Netbet este aproape identic cu varianta clasică: doi jucători folosesc o tablă cu 24 de triunghiuri grupate în patru cadrane, care la rândul lor sunt împărțite în șase triunghiuri. Dar în această interpretare digitală, jocul este prezentat în format video, permițând jucătorilor să interacționeze cu adversari reali oricând doresc, fără a părăsi măcar patul propriu.

Citește și: Zile Norocoase și Numere Norocoase – Cum Profiți de Ele 2023.

Este important să știi cum se joacă table online pe bani corect. Pentru a câștiga la backgammon, un jucător ar trebui mai întâi să-și plaseze toate piesele în propria “casă” și apoi să le mute de acolo. Primul care efectuează această manevră este câștigătorul! Secțiunea Backgammon de la Netbet îi așteaptă pe jucători în meniul principal al cazinoului. Jocul este optimizat atât pentru calculatoarele personale, cât și pentru dispozitivele mobile.

Cum să joci backgammon online pe bani pe Netbet: instrucțiuni pas cu pas

Mai jos vom analiza succesiunea de pași pe care trebuie să îi urmezi pentru a începe se joacă netbet table online pe bani pe platforma Netbet. Începerea este un proces simplu care necesită doar conectarea în contul tău și efectuarea unei mici depuneri. Urmează pașii de urmat dacă jucătorii intenționează să joace backgammon online pe Netbet în 2023, este necesar:

  1. Mergeți la secțiunea de cazino de mai sus și autorizați-vă în contul dumneavoastră Netbet. Dacă nu ai unul și trebuie să creezi un jucător nou, va trebui să te înregistrezi și să îl verifici prin încărcarea documentelor necesare. Aceste proceduri sunt absolut sigure și ușor de urmat. În plus, un bonus de cazinou online îi așteaptă pe noii veniți ca bonus de bun venit.
  2. Faceți un depozit minim. La fel ca majoritatea distracțiilor, joc de table cu bani reali pe Netbet necesită un pariu minim de 5 lei. Mărimea sumei maxime de depunere este de 99 de lei. Astfel, nu vei putea juca table online gratis aici. Pentru a participa la turnee trebuie să plătești o taxă de intrare de 4%.
  3. Joacă backgammon online pe bani la Netbet și obține câștiguri suplimentare.

Dacă în timpul procesului de înregistrare aveți nevoie de informații suplimentare sau dacă nu reușiți să finalizați procesul de unul singur, puteți solicita oricând ajutor. Serviciul de asistență live al cazinoului 888 este întotdeauna gata să vă ajute să rezolvați orice problemă care poate apărea. Acesta va ajuta utilizatorul să înțeleagă pașii de creare a unui cont de jucător. De asemenea, nu trebuie să se uite să treacă verificarea contului pentru a se bucura de jocul de backgammon online în 2023. Este important de reținut că versiunea gratuită a jocului nu este disponibilă acum, deoarece se bazează pe pariuri pe bani reali.

Citește și: Afacere păcănele – Cum Deschizi o Sală de Jocuri de Noroc.

Alocație de backgammon la masa Netbet online pentru bani reali în 2023

Alocație de backgammon la masa Netbet online pentru bani reali în 2023

Digitain oferă posibilitatea de a juca backgammon pe bani pe platforma Netbet exclusiv în cadrul Netbet România, așa cum am relatat în acest articol. După selectarea opțiunii “Table” din meniul principal, se va deschide o fereastră de joc în care trebuie să selectați “Backgammon”. Vor fi apoi afișate diverse statistici despre:

  • un tip de joc de backgammon online;
  • durate;
  • scor;
  • jucători;
  • rezultate;
  • convenții;
  • rate.

Aici veți găsi, de asemenea, butonul “Joacă”, care le va permite jucătorilor să înceapă să joace backgammon pe bani reali de la Netbet. În partea dreaptă a ecranului va exista, de asemenea, un meniu care vă va permite să vă creați propriul joc de masă de cazinou prin selectarea:

  • Tipul de joc Backgammon (în acest moment este disponibilă doar versiunea clasică a jocului).
  • Pariul pe care doriți să îl faceți: minim 5 RON. În prezent, nu există o versiune gratuită de backgammon disponibilă.
  • Premiul: suma de bani pe care doriți să o câștigați.
  • Timpul de joc și timpul de mișcare.
  • Clasele: de la 1 la 7.
  • Convenții: anonim, evaluat, dublat, privat etc.

În plus, utilizatorii pot deveni întotdeauna parte a divertismentului creat de alți jucători. Pe lângă informațiile despre backgammon, vizitatorii pot fi interesați și de bonusul de bun venit pentru aderarea la platformă.

Citește și: Totul despre Reguli Poker Texas Holdem – Cum se joacă Poker Texas Holdem.

Backgammon Online 2023 – navigarea pe platformă

După ce ați selectat toți parametrii necesari, trebuie să faceți clic pe “Create” și să începeți să vă creați propriul joc de backgammon pe bani reali direct pe site. Divertismentul creat va fi afișat în partea stângă a ecranului. Atunci când adversarul dorește să se alăture, utilizatorul-creator va primi o notificare.

Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a alege unul dintre jocurile de backgammon de la Netbet oferite de alți jucători, dacă acestea le par mai favorabile. Numărul maxim de mese la care un jucător se poate afla în același timp este de 3. Tot în acest meniu, în partea de sus, se găsește o secțiune dedicată turneelor de backgammon online cu posibilitatea de a câștiga bani reali. Toată lumea poate participa la acestea dând click pe “Enter”.

Regulile de bază ale backgammon Netbet pentru bani 2023

Regulile de bază ale backgammon Netbet pentru bani 2023

Așa cum am menționat mai sus, înainte de a începe este important să știicum se joacă table online pe bani. Regulile rămân aceleași ca și în versiunea offline a jocului. Toți jucătorii ar trebui să le cunoască pentru a-și maximiza șansele de a câștiga la backgammon. Dacă cineva dorește să încerce jocul de backgammon de la Netbet online cu pariuri reale, trebuie să știe că fiecare jucător va avea la dispoziție o pereche de zaruri și 15 jetoane distribuite după cum urmează:

  • 2 buc. per punct 24.
  • 5 pc la punctul 13.
  • 3 bucăți pentru punctul 8.
  • 5 buc. – punctul 6.

Prima aruncare va fi făcută doar de unul dintre ei pentru a determina cine va începe jocul de backgammon online pe Netbet. Apoi, numerele obținute în urma rostogolirii celor două zaruri indică punctele în care îți poți plasa jetoanele. Merită să reții că poți ocupa doar punctele libere, numerele de pe zaruri nu pot fi însumate în timpul jocului. Acestea sunt de fapt mișcări separate, care vor fi făcute de jucători în timpul procesului.

De asemenea, jucătorii sunt sfătuiți să nu uite că, în cazul în care au întrebări legate de backgammon online, personalul de suport este întotdeauna gata să ofere răspunsurile necesare și chiar ajutor.

Caracteristicile de accesibilitate a jocului de pe gadget-uri mobile

Mesele Netbet 2023 cu pariuri reale pot fi accesate fie dintr-un browser de pe orice dispozitiv cu acces la internet, fie printr-o aplicație specială pentru mobil, ușor de descărcat. La prima vedere, online joc de table pe bani netbet are o interfață mai prietenoasă, grafica este clasică, dar modernă.

Dacă doriți să accesați backgammon pe bani de pe laptop sau tabletă, trebuie să accesați site-ul oficial al cazinoului. Dacă doriți să jucați backgammon Netbet pe bani reali de pe un dispozitiv Android, trebuie doar să faceți clic pe fereastra pop-up care va apărea în browserul selectat. În acest fel, este posibil să descărcați aplicația, iar dacă dispozitivul este pe sistemul iOS, proprietarii vor putea găsi aplicația în App Store.

Backgammonul online Netbet este o noutate atractivă și interesantă din partea operatorului de jocuri de noroc. Netbet este cunoscut pentru calitatea serviciilor sale și pentru o mulțime de promoții pentru toate categoriile de jucători. De asemenea, utilizatorii au aflat dacă este posibil să joace backgammon online pe bani reali și gratuit, ceea ce îi interesează pe mulți jucători. Backgammonul pe bani de la Netbet oferă posibilitatea de a combina plăcerea jocurilor preferate cu câștiguri reale.